Marija Avramović I can always tell when adults are about to cry 150x100cmacrylic on canvas 2018 scaled 1
NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

FAQ

Ne. Kolekcija je spona izmedju onih koji kupuju umetnička dela savremene umetnosti sa jedne, i galerija i kolekcionara koji ih prodaju, sa druge strane. Sva komunikacija i kupoprodajne transakcije se vrše direktno medju njima.

Mrežu Kolekcije čine vodeće regionalne galerije i kolekcionari čiju ponudu čine dela najvećih savremenih umetnika sa ovih prostora, pa u skladu sa tim, dela koja nudite na prodaju bi trebalo da minimalno zadovoljavaju te kriterijume.

Mrežu Kolekcije čine samo odabrane galerije i privatne kolekcije, sa dugogodišnjim prisustvom na tržištu umetnina, samim tim i sa već utvrđenim sistemom za dokazivanje autentičnosti umetničkog dela, bilo da se radi o poreklu dela, ili sertifikatima kustosa, istoričara umetnosti ili galerista koji predstavljaju mišljenja o autentičnosti dela, tako da za pojedinačno delo koje je ponuđeno na prodaju preko Kolekcije odgovara isključivo njegov vlasnik.

Da. Kolekcija jeste regionalno postavljena mreža galerija i privatnih kolekcija, i iako svaka kupovina zavisi od pojedinačnog dogovora sa samom galerijom/kolekcijom, rado ćemo pomoći da delo koje ste kupili stigne do Vas u kom god delu sveta da se nalazite. Manipulativni i troškovi carine i transporta idu na teret kupca.

Da. Svaka od galerija saradnika Kolekcije će Vas rado ugostiti u svom prostoru,  i pokazati Vam rad koji Vas interesuje.

ZA BILO KOJU VRSTU PITANJA

KONTAKTIRAJTE NAS